Menu

Pozice, ve které sedíte, prozradí nečekané věci o vaší osobnosti

i
Johana

Způsob, jakým sedíme, není jen otázkou našeho pohodlí, ale také vyjádřením našich emocí a charakteru. Přemýšleli jste někdy o tom, co o vás vypovídá způsob, jakým sedíte? Co o naší povaze vypovídá způsob, jakým sedíme? Podívejte se na obrázek a zjistěte, jak sedíte, poté si níže přečtěte, co o vás způsob, jakým sedíte, vypovídá. 

A. Nohy od sebe, kolena k sobě, chodidla směřující k sobě 

Pokud si všimnete, že často sedíte s koleny u sebe, rozkročenýma nohama a chodidly směřujícími k sobě, může to naznačovat, že jste pohodový a kreativní člověk. Máte hlavu plnou nápadů a cítíte se skvěle ve společnosti různých lidí, nebojíte se davů. 

B. Noha přes nohu 

Všímáte si často, že máte jednu nohu přes druhou? To může znamenat, že jste vyrovnaný člověk. Nemáte rádi konflikty a snažíte se vyhýbat situacím, které by mohly vést k nedorozumění. Jste rozený diplomat, dokážete řešit problémy s úsměvem na tváři. Také nemáte problém navazovat nová přátelství. 

C. Kolena široce od sebe a chodidla u sebe 

Tato pozice může naznačovat, že jste člověk, který je často v oblacích, rád sní a fantazíruje. Milujete svobodu, příliš se nestresujete a raději se držíte ležérní relaxace. 

D. Nohy kolmo k zemi 

Tato pozice může naznačovat, že jste introvert, kterému je lépe o samotě než ve společnosti mnoha lidí. Možná dáváte přednost společnosti zvířat před lidmi a oceňujete svobodu a klid. 

E. Nohy u sebe a šikmo 

Tato pozice může znamenat, že vám hodně záleží na vaší image a snažíte se prezentovat co nejlépe. Na schůzky se připravujete dlouho, hodně dbáte na svůj vzhled. Záleží vám na názoru ostatních, kvůli čemuž občas nejste sami sebou. Někdy si všímáte, že říkáte to, co chtějí ostatní slyšet, místo toho, co si skutečně myslíte.

Zdroj: Webniusy.com

i
Zajímavosti

Zpěv Václava Neckáře v ohrožení! Zdravotní problémy o kterých promluvil…

Legendární zpěvák Václav Neckář (80) v říjnu loňského roku oslavil osmdesáté narozeniny. Ovšem už více než rok ho trápí bolest…
i
Zajímavosti

Muž pořídil fotogarfii a sdílel jí na Facebooku, když si…

Čas od času se každý z nás na chvilku zastaví, aby mohl udělat fotografii, buď pěkného místa, sebe, nebo něčeho…
i
Zajímavosti

Co to znamená, když jsou vaše kalhotky obarvené v rozkroku?…

Londýn - Tohle je zpráva, která zanechá všechny ženy s ústy dokořán! Odbarvené kalhotky - pro mnoho z nás se…
i
Zajímavosti

Záhada vysokých platů prodavaček v Lidlu! Víte kolik si vydělají…

V dnešní době se role prodavače či prodavačky stává stále více klíčovou pro úspěch obchodů. Již dávno není tato profese…
i
Zajímavosti

Maminka se rozhodla zveřejnit fotku svého těhotenského bříška! O chvíli…

Když žena otěhotní, touží sdílet svou radost se všemi kolem sebe. Sociální sítě jsou plné fotek šťastných budoucích maminek s…
i
Zajímavosti

Pár se rozhodl adoptovat dívku z Ugandy! Když jim dívka…

Adopce představuje pro mnoho párů a opuštěných dětí naději na nový začátek. Nicméně, realita adopčního procesu může být složitá a…