Menu

Jak se zbavit cucfleku? Tyto tipy vám mohou pomoci snadno vymazat stopy žhavých polibků.

i
Martin Jelínek

Vášnivé líbání je příjemné, ale zanechává stopy na našem těle. Pokud máte také dudlík na krku na památku po romantickém večeru, budete ho chtít nějak zakrýt a schovat. Rolák to jistí, ale v létě to může být těžší. Poradíme vám, jak snadno a efektivně zakrýt bradavku bez ostychu.

Cuchflek je v podstatě povrchové poranění kůže, při kterém dochází k mikroskopickému narušení žil, což má za následek modré skvrny na kůži. Je potřeba pár dní počkat, než dudlík sám odejde. Ženy to většinou zakrývají make-upem nebo korektorem a pudrem, ale to není nejefektivnější řešení, protože makeup se snadno setře a bradavky se začnou během dne objevovat. jak to udělat lépe?

Můžete si pomoci kostkami ledu nebo studeným zábalem. Ponechte obklad na místě asi 15 minut, poté opakujte stejné kroky několikrát denně, dokud se prasklá žíla nezmenší a bradavka nebude méně nápadná.

Dobrou volbou jsou i bylinky. Zkuste například meduňku nebo stahující levanduli. Do odvaru z těchto bylinek ponořte vatový tampon nebo gázu a přiložte na savičku. Tím se urychlí srážení krve a místo nebude pár dní vidět.

Jemné masírování postižené oblasti může také urychlit hojení. Stačí jen jemně masírovat bradavku prsty, aby se místo lépe prokrvilo a bradavka se mohla rychleji zahojit. Postup opakujte znovu, dokud skvrna nezačne sama pomalu mizet.

Vnitřek slupky zralého banánu také dobře funguje na odstranění bradavek. Aplikujte tento peeling na postižené místo po dobu třiceti minut. Opakujte alespoň třikrát denně, dokud neuvidíte, jak bradavka začíná mizet. Banánová slupka obsahuje speciální enzymy, které dokážou zklidnit povrch pokožky, urychlit blednutí a regeneraci pokožky.

zdroj:irecept.cz

i
Zajímavosti

Zpěv Václava Neckáře v ohrožení! Zdravotní problémy o kterých promluvil…

Legendární zpěvák Václav Neckář (80) v říjnu loňského roku oslavil osmdesáté narozeniny. Ovšem už více než rok ho trápí bolest…
i
Zajímavosti

Muž pořídil fotogarfii a sdílel jí na Facebooku, když si…

Čas od času se každý z nás na chvilku zastaví, aby mohl udělat fotografii, buď pěkného místa, sebe, nebo něčeho…
i
Zajímavosti

Co to znamená, když jsou vaše kalhotky obarvené v rozkroku?…

Londýn - Tohle je zpráva, která zanechá všechny ženy s ústy dokořán! Odbarvené kalhotky - pro mnoho z nás se…
i
Zajímavosti

Záhada vysokých platů prodavaček v Lidlu! Víte kolik si vydělají…

V dnešní době se role prodavače či prodavačky stává stále více klíčovou pro úspěch obchodů. Již dávno není tato profese…
i
Zajímavosti

Maminka se rozhodla zveřejnit fotku svého těhotenského bříška! O chvíli…

Když žena otěhotní, touží sdílet svou radost se všemi kolem sebe. Sociální sítě jsou plné fotek šťastných budoucích maminek s…
i
Zajímavosti

Pár se rozhodl adoptovat dívku z Ugandy! Když jim dívka…

Adopce představuje pro mnoho párů a opuštěných dětí naději na nový začátek. Nicméně, realita adopčního procesu může být složitá a…