Menu

i
Martin Jelínek

Když si jdeme do restaurace, očekáváme chutné jídlo, příjemné prostředí a milou obsluhu. Existují však restaurace, které nabízejí něco víc – neuvěřitelný zážitek, který nezapomenete. Tyto restaurace se nacházejí po celém světě a nabízejí jedinečné zážitky pro všechny smysly. Přinášíme vám několik příkladů nejneobvyklejších restaurací na světě.

The Rock Restaurant, Tanzanie Tato restaurace se nachází na skalnatém ostrově u tanzanského pobřeží. Když zde dorazíte, musíte se doplavat člunem. Restaurace nabízí neuvěřitelný výhled na oceán a nabízí čerstvé mořské plody a další speciality.

The Clinic, Singapur Tato restaurace nabízí neobvyklý zážitek v podobě návštěvy kliniky. Při vstupu dostanete zdravotní průkaz a vstoupíte do ordinace, kde vás čekají „lékaři“, kteří vám připraví zdravé a chutné jídlo.

Ithaa Undersea Restaurant, Maledivy Tato restaurace se nachází 5 metrů pod hladinou moře a nabízí jedinečný výhled na podmořský život. Nabízí se zde exkluzivní menu s mořskými plody a další speciality.

The Bubble Room, USA Tato restaurace se nachází na Floridě a nabízí svým hostům nevšední atmosféru. Interiér je plný vánočních ozdob a dekorací a nabízí se zde americké klasiky jako hamburgery a koláče.

Dinner in the Sky, různé lokality Tato restaurace nabízí jídlo vysoko v oblacích, doslova. Hosté jsou připevněni na stůl, který visí na lanovce a nabízí se zde exkluzivní menu a nápoje. Robot Restaurant, Japonsko Tato restaurace se nachází v Tokiu a nabízí futuristickou show s roboty. Kromě toho se zde podává japonská kuchyně a další speciality. Tyto nejneobvyklejší restaurace nabízejí více než jen jídlo – nabízejí nevšední zážitky, které si budete pamatovat celý život.  Určitě jste slyšeli o klasických restauracích s elegantním interiérem a jídelním lístkem s klasickými chody. Ale co když byste mohli vstoupit do místnosti plné kostí, nebo jíst svůj pokrm ve vězení? Tyto neobvyklé restaurace existují a jsou připraveny poskytnout vám zcela nový gastronomický zážitek.

Jednou z nejzajímavějších restaurací je Heart Attack Grill v Las Vegas. Restaurace vás přivítá zdravotní sestrou a místo jídelního lístku vám nabídne „lékařskou“ kartu s názvem „Single“, „Double“, „Triple“ nebo dokonce „Quadruple Bypass Burger“. Hamburger je tak obrovský, že ho musíte držet dvěma rukama a k jídlu si přidáte „Flatliner Fries“ smažené ve smažáku naplněném sádlem. Pokud nezvládnete sníst celý svůj obří hamburger, budete zaznamenáni na tabuli smrti, která se nachází v restauraci.

Další z neobvyklých restaurací je Modern Toilet v Tchaj-wanu. Interiér restaurace je plný toaletních mís, záchodových prken a dokonce i umyvadel. Jídla jsou podávána na miskách, které vypadají jako záchodové mísy, a nápoje jsou servírovány v lahvičkách s podobiznami lidských prdů. Restaurace se stala populární turistickou atrakcí a získala mnoho fanoušků. Tyto neobvyklé restaurace jsou jen několik příkladů ze seznamu nejneobvyklejších restaurací na světě. Pokud hledáte zcela nový gastronomický zážitek, můžete se vydat do některé z těchto restaurací a vychutnat si nejen skvělé jídlo, ale také nevšední zážitek.

 

i
Svět

Otec varuje všechny rodiče! Tohle je chyba kvůli které umřela…

Když se narodí nové dítě, je to obvykle příčina velké radosti. Rodiče se těší na první úsměvy, první slovíčka a…
i
Svět

Osm hodin čekání na pomoc strávil 85letý muž ležící na…

Sousedé osmdesátipětiletého muže mu postavili dočasný kryt, aby ho ochránili před prudkým deštěm. Důchodce, který byl v terminálním stadiu rakoviny,…
i
Co se děje

Matka chtěla opustit svého syna s Downovým syndromem, ale otec…

Pokud bychom měli hledat opravdový hrdinu, není třeba chodit daleko. Setkali jsme se s mužem, jehož životní volba zanechala trvalý…
i
Co se děje

Kritikové tvrdí, že těhotná žena s dvojčaty si vzala muže…

Jistě jste slyšeli o neuvěřitelných příbězích odvahy a vůle, které dokáží překonat nepředstavitelné překážky. Austin Jones, nyní šestadvacetiletý muž, je…
i
Co se děje

Zázrak po dvaceti letech: Muž se znovu setkává se svou…

Kdo by to byl řekl? Životní příběhy často píší neuvěřitelné scénáře a tento je bezesporu jedním z těch, které vás…
i
Svět

Dříve jsem měla dojem, že tablety do myčky slouží pouze…

Možná to překvapí, ale existují lidé, kteří používají tablety do myčky nádobí i přesto, že po celý život nádobí myli…