Menu

Když malý pes Tim ztratil svého nejlepšího přítele, nečekaný dar ho přivedl zpět k životu.

i
Martin Jelínek

Malý pes jménem Tim nedávno ztratil svého nejlepšího přítele, se kterým žil několik let. Nicméně brzy našel něco, co mu pomohlo překonat ztrátu. Tim byl chihuahua a jeho „velkým bratrem“ byl pyrenejský horský pes jménem Ben, kteří byli vždy kamarádi. V roce 2016 přijala rodina Timovu péči, když již měla Bena. Ti dva psi se navzdory svému rozdílu v velikosti a věku rychle spřátelili a trávili většinu času spolu, přičemž Tim nejraději spal na svém velkém a měkkém bratrovi. Ben však bohužel postupem let získal zdravotní problémy, zejména s pohyblivostí. Tim to cítil a nechal svého bratra víc volného prostoru, ale nikdy se od něj neoddělil ani nešel daleko.

Bohužel Ben odešel v klidu přes Regenbogen na konci roku 2022. Bylo to bolestné událost nejen pro celou rodinu, ale i pro tisíce online uživatelů, kteří sledovali účet psů. Mnoho lidí si hned uvědomilo, jak těžké musí být pro Tima zvládnout ztrátu svého nejlepšího přítele. Jedna z předplatitelek se rozhodla darovat psu dárek.

Žena poslala Timovi velkou plyšovou hračku psa. Jak tvrdí majitelka, jakmile položila hračku na gauč, pes na ni přišel a okamžitě si na ni lehl. Sbalil se do klubíčka a usnul tak klidně, jako kdysi na Benovi. Tim tak začal každý den spát na Benu, což dojalo jeho majitele.

„Přišla jsem do obývacího pokoje a viděla Tima, jak spí na Benovi, bylo to opravdu jako v dobrých starých časech. Spal dokonce ve stejné pozici. Vidím, že mu tato hračka pomáhá zvládnout jeho ztrátu,“ řekla majitelka.

Přátelství mezi Timem a Benem je tak silné, že bude navždy nerozlučné. Je to skvělý příklad toho, jak jsou zvířata propojena a jak mohou pomoci v těžkých chvílích. Tento příběh je velmi dojemný a ukazuje, jak silné mohou být pouta mezi zvířaty a jak mohou být nápomocny v těžkých dobách. Tim si našel novou podporu v plyšové hračce, která mu připomíná jeho nejlepšího přítele. Přestože Ben odešel, Tim si na něj stále vzpomíná a připomíná nám, jak důležité jsou naše zvířecí přátelé a jak nám mohou pomoci zvládnout těžké situace.

Zdroj: uberalles.live

i
Zajímavosti

Otec se rozhodne potrestat dceru potom co se směje spolužákovi…

I když bychom rádi věřili, že naše děti jsou dokonalé, pravda je, že žádná z nich není. Neříkáme tím, že…
i
Zajímavosti

Dokážete vysvětlit co se stalo chvíli po smrti královny Alžběty…

V roce 2022 nás náhle opustila královna Velké Británie Alžběta II.  Krátce po jejím úmrtí se před Buckinghamským palácem začaly…
i
Zajímavosti

Jestli držíte své dítě za ruku takhle, ihned přestaňte. Můžete…

Dříve bylo prokázáno, že dotyk dítěte s kůží matky a naopak má velký význam. Stejně důležité je i nošení dítěte,…
i
Česko

Narodila se s tváří „babičky“ lékaři jí řekli, že nemá…

Katya se narodila před 26 lety s  velmi vzácným onemocněním. Lékaři byli přesvědčeni, že nebude žít dlouho. Naštěstí se  mýlili.…
i
Zajímavosti

Pokladní v obchodě se rozhodla arogantně napadnout stařenku, za to…

Otázka zavedení eura v České republice je komplexní téma, které má své výhody a nevýhody. Rozhodnutí o přijetí eura by…
i
Zajímavosti

5 příznaků, že člověk zemře za 2-3 dny: Pamatujte si…

Zajímá Vás jak poznat že člověk zemře? Podle deníku Daily Express, který se odvolává na údaje Národního institutu pro stárnutí,…